Avslut

Nu är det slut med denna bloggen för nu ska jag börja om. Ni som vill följa mej till den nya, skicka ett sms eller skriv på facebook så får ni adressen.
Känns lite sorgligt ändå, nästan som en gammal vän går i graven. Men dags ändå. För något nytt.

Ni hänger väl på?


This is it.

Nu är jag mest skittrött på alltihop allt skitsnack och alla gravid/nygiftabloggar och på allt prat överhuvudtaget. Just nu känner jag mest för att stänga in mej i lägenheten med Tusenbröder dvd:n eller något vadsomhelst, gå ut och festa bort alla hjärnceller kanske.

Jag funderar på att starta en ny blogg nu för nu får det fan vara nog. Nu tänker jag fan börja om.


20 årings-mage hej hej!

Fan vad jag är duktig. Idag var jag och tränade på lunchen helt själv. Är mäkta stolt nu och dessutom hade jag rutor på magen efteråt - välkommen tillbaks 20-åringsmagen! Nu gäller det bara att fortsätta hålla i detta.
Håret blev inte ljusbrunt, för att täcka detta röda krävdes mörkbrun, men jag är nöjd ändå.

Fan jag börjar bli stressad över julklapparna nu. Har inte köpt en enda. Det har mamma redan gjort. Dessutom har jag noll ideer. NOLL. Jag som brukar va så bra, jag kanske hade så bra julklappar förra året så det bara inte går att slå?

Vilket intressant inlägg. Jag skiter i om ni inte tycker det förresten. Det är ändå bara min goa Anna som kommenterar. Ni andra typ 8 läsare ni får tycka vad ni vill. Sådesså! ;-)


Bra söndagskväll

Igår hade jag en utmärkt söndag. Helt strålande faktiskt. Lillebror och jag laddade upp inför Lasse Winnerbäck med hårt hemma-spetsad glögg och tomtegröt. Nu är julbelysningen uppe i Göteborg och det är faktiskt november nu så det är ok att börja fira jul nu.
Sen gick vi till Lisebergshallen och lyssnade på Lasse, underbara skitbra Lasse. Jag älskar nya skivan och som vanligt hade han skitduktiga musiker med sig så konserten var toppen. Tack lillebror för att du följde med!

Idag har jag varit skitduktig för jag har varit hos tandläkaren för första gången på typ 5 år. Jag var skiträdd och hade dessutom hål. Så klart. Go figure liksom, men jag var mycket bestämd att inget petverktyg skulle in i min käft så till nästa tillfälle ska jag få stesolid. Haha. Känner mig mycket lugnare redan faktiskt.
Jag tycker dock att det var mycket tappert av mig att gå dit.

Ikväll har jag matte och sen har jag faktiskt bestämt mig för att det röda håret ska bort. Jepp nu är hösten slut och vintern och julen här och dessutom är den röda färgen skitdålig och blir typ rosa efter ett par veckor. Orka färga hela tiden? Nä. Så nu blir det någon varm ljusare brun färg tror jag.

Jävla tandläkare har dessutom tagit alla mina pengar så idag ska jag handla hårfärg, veckans frukt och sen har jag köpstopp. Då ska jag inte handla nånting på hela veckan. 
Får se hur det går. 

Det står i mitt horoskop på aftonbladet idag att jag riskerar en arg chef - så jag kanske ska sluta skriva nu och rädda världen lite.  
Lasse igår fick mig iallafall att få lite ny kraft och ork så jag känner att den här veckan kommer blir rätt ok ändå!