Stor kväll ikväll...

Skorpionen 24/10-22/11

Onsdagen handlar lite väl mycket om andras idéer och bekymmer. Du hinner inte med dig själv alls.


Hehe. Det gör väl varje dag på soc?
Nu är mitt hår rött så som jag vill ha det och det var skönt med en förändring. Igår var lillebror hos mej och jag bakde en till misslyckad kladdkaka. (Vad fan händer? jag har tappat stinget helt enkelt. )
Sen kom Jenny och vi åt upp kakan trots att den var lite fel och pratade massa skit och hade mysigt.
Ikväll kommer Anna och sover över, vi har en stor sak att fira.
GREYS ANATOMY premiären! Här ska moffas chips och tacos och drickas vin!

Efter ett litet snabb-besök på Bodyshop igår så har jag nu officiellt köpstopp. Jag får inte handla någonting roligt på ett tag, för nu börjar jag verkligen bli pank.

Idag är det skitkallt. Verkligen skitkallt.


God morgon!

Det var frost ute när jag gick till jobbet. Eftersom jag kom för bara några minuter sedan är det antagligen frost fortfarande. Nu är hösten här, utan tvekan är den i full gång och igår köpte jag halsduk och mössa. Jag bara hatar Nordstan runt sex, vad fan vill alla människor just när jag vill shoppa?

Jag har bestämt att jag ska bli rödhårig, ska saker förändras kan ju likagärna mitt utseende också förändras! Jag och Anna började färga håret igår samtidigt som vi bakade en mystisk kaka som skulle bli kladdkaka men det blev något annat som hamnade i sophinken. Iallafall så blev inte håret tillräckligt rött - ska de va så ska de ju va liksom - så jag ska fortsätta processen idag tänkte jag.

Ikväll kommer Jenny hem till mig, det ska bli jättekul för det var länge sen vi sågs. Synd bara att jag inte har någon kladdkaka att bjuda på..

Lugnet efter stormen

Efter många långa dagar av jobb och massa hjälp av underbara människor är äntligen lägenheten klar! Vilken skillnad tapeter och väggfärg kan göra! Det känns helt underbart, nu ska jag för första gången sen i torsdags luta mej tillbaka i min soffa med Bruce, och bara slappa.

Hälsa på mej vettja?

Jag älskar dej staden

Jag fan ÄLSKAR stökiga, blåsiga och underbara underbara Göteborg!


Ser fram emot en ny lägenhet och ett nytt liv i storstan. I kväll får jag nycklarna!

Förresten

Man kan läsa sig till att idag för ett år sen åt jag årets första pepparkaka och längtade efter julen.
I år längtar jag inte riktigt efter julen, den känns ganska ångestfylld. jag vet inte, kanske beror det på allt det här med Jocke å så som var förra julen.

Jag borde egentligen vara lugn, för det kan fan knappt bli värre än förra julen.

Det som också är svårt är väl det med tvåsamheten - att man ska "ena året vara med ena familjen å andra med andra familjen". Jag tror inte jag klarar det. Jag vill vara med lillasyster, och helst eftersom förra året var så hemskt med sjukhus å allt. Huh.


Det är inte hur man har det - det är hur man tar det


Idag är det fult höstväder. Kallt och grått och blåsigt men jag har tänt kola-ljus på rummet och försöker mysa till det hela ändå.
Igår fick jag ett roligt brev hemma som innehöll en besked om pengar från min pappa. Jag blev glad eftersom jag är skyldig honom pengar och därmed kan bli av med skulden, men jag blev ännu gladare över att det förmodligen kommer bli pengar över!
Så idag gjorde jag en så vuxen sak som att ta mitt sparkuvert från byrålådan och sätta in på ett alldeles nytt sparkonto, där även pengarna från pappa ska sitta och växa medan jag funderar på hur jag ska spendera dem. Nice.


Idag ska jag fan träffa Anna. Det har varit så mycket krångel dom senaste gångerna så nu skiter jag i om hon kommer till stan först kl nio ikväll. Ja ska fan träffa henne ändå.
Lagerhaus en sväng sådär lagom innan flytten kanske? ;-)

Jag fattar ingenting

Den här världen blir bara mer och mer konstig. Nu har min ena bästis och hennes kille -  det paret man trodde benhårt på, gjort slut.

Vad är det som händer egentligen? Här har man bett om att saker ska hända, att slentrianen ska ta slut
och på drygt en månad så är allt uppochner och förändrat.



Vad säger man?

Be careful what you wish for.

Lyxmat

Idag ska jag äta makaroner och falukorv till lunch.

..

Jag sa ju att jag har degraderat i ålder.




Höst på riktigt

Idag när jag gick upp var det kolmörkt ute, och det var mörkt nästan fram tills jag var framme i Gamlestan. Dessutom var det jävligt kallt. Hösten har kommit, no doubt.
Min planerade höstpromenad med Anna som tydligen verkar omöjlig att få till ska äntligen bli av idag. Det ska bli himla kul att träffas och Slottsskogen en solig höstdag låter ju inte helt fel.

Nu är klockan tio i åtta drygt och min chef har redan lämnat meddelande om att jags ka ringa henne. Det är aldrig ett gott tecken, och brukar oftast betyda att det dykt upp något som jag måste åka till för typ fem minuter sedan. :-/

I morgon är det fredag igen och jag fattar inte vart tiden tar vägen, det går så himla fort!
Jag har nästan packat klart hela lägenheten och har kommit en bra bit med matten också. I helgen tänker jag åka hem till morsan och äta (eftersom jag dumt nog har packat ner alla köksgrejer och därmed inte kan äta på hela nästa vecka) och vila upp mig lite. Så ska Jocke få förklara den där jävla derivatan som jag tycker går emot allt han har lärt mig om äpplen och päron.

Iförregår dog en fisk, den var äcklig och dom andra fiskarna åt på den. Jag vägrade röra den så det var en himla tur att Daniel kom hem till mig så han kunde håva upp den.  Fiskar är fan äckliga.

På väg hemåt

Det är riktigt tradigt att åka tåg alltså. Tur att jag har min lilla söta dator, så man kan surfa bort ett par timmar iallafall. Helgen har varit mycket bra, skönt att träffa Andreas och gott att dricka vin och INTE räkna matte. Ang matten känns det faktiskt som att det har släppt en spärr någonstans, och det börjar gå riktigt fort framåt, jag ligger en å en halv vecka framför min planering vilket känns riktigt skönt.
Nu är tapeterna till lägenheten valda och klara också, och det blev en fondtapet ändå, till vardagsrummet.

Nu är jag som sagt på väg hem igen, hem till höst-Göteborg som jag de senaste veckorna börjat älska mer och mer. 



Lets have some fun this beat is sick

Det finns faktiskt en anledning till att jag inte uppdaterar min blogg särkilt ofta - och det är att jag inte gör något kul värt skriva om.
Jag jobbar över varje dag för att få upp lite flex, och sedan räknar jag matte, river mitt hår och sover. Typ.
Mamma skickar sms varje dag och oroar sig över att jag är ensam, och så är det ju inte, jag får hur många roliga inbjudningar som helst av kompisar, men jag hinner ju fan inte.

Mina klasskompisar är 46 sidor framför mig i matteboken.
46 bara . Cake. Hehe heeee. (?)

Var ute i lördags med tjejgänget och hade en riktigt kul danskväll på exet. Jag blev tydligen ganska full på vägen dit och minns knappt karaoketaxin, men som tur var blev ja nyktrare så fort vi kom in.

Har fått rapport om att Bruce mår bra och att han blivit kär i mammas katt. Det verkar som att katten har slutat försöka klösa ut hans ögon nu och accepterat sin friare.


Jag vill flytta NU NU NU så jag får tillbaks min hund. Men jag skiter i fondtapet, det verkade krångligt.

White is the new black liksom.


Inte så tokigt ändå

Dagen igår hade flera bra händelser. I mitt horoskop stod det på morgonen att dagen skulle gå åt helvete (nåt sånt), men det gjorde den faktiskt inte.
Tvärtom så fick jag besked att jag får tapetsera om i min nya lägenhet. YAAAY!!!!! Och Andreas pappa erbjöd sig dessutom att göra det. Ännu mer YAAAY!
Sen åkte jag hem i regnet och Jocke bjöd på pizza och sen blev jag ett mattesnille.
Jo det är sant!
Jocke lärde mig knäcka koden, samtidigt som han tittade på fotboll. (jag sa ju att han är värsta matte proffset)
så nu kan jag både förenkla uttryck, parantesmultiplikation och utveckla kvadrater!

Det känns som att det finns lite hopp iallafall.

Idag ska jag jobba till 12 och sen åker jag, Bruce, lillebror och Jocke hem till morsan. Bruce ska stanna där tills jag flyttat in i min nya lägenhet.
På lördag kommer jag tillbaks igen för då kommer ett helt gäng brudar hem till mig och så ska vi gå ut och dansa!


Trevlig helg om ja inte hinner skriva mer!

Jag måste tvätta.

Ja visst fan tyder det på självdisciplin när man efter nio timmars arbetsdag direkt sätter sig med matteboken utan att ens sätta på TV:n?
Jag hade på något sätt tänkt mig att när jag satte mig igår så skulle allt falla på plats, alla y och mp upphöjt till tre skulle bara make sense på något sätt. Så blev det ju inte riktigt.
På 2.5 timmar hann jag göra 5 uppgifter. Varav jag klarade 1 utan att kolla i facit. Fast jag klarade inte den heller helt för jag hade visst glömt en liten upphöjt-till-tvåa.
Känns bra?
Sådär.
Ikväll kommer Låtsaspappa Jocke för han ska på kurs i Göteborg på dagen och om han tror att vi ska laga mat eller umgås eller något liknande ikväll så har han fel.
han är nämligen något av ett mattesnille har jag fått för mig, och han ska öppna mina ögon ikväll och få mig att förstå allt. Det är planen.

Torsdag idag och i morse låste jag mig ute, lämnade helt enkelt nyckeln inne när jag gick ut med Bruce.
Klockan var 06.20 och jag tänkte att här kan jag ju fan inte stå tills nån i trappuppgången behagar gå till jobbet, så jag fick ringa på hos sex grannar innan nån stackars trött person öppnade. Tur att jag ska flytta.

Än så länge tycker jag att det går bra att bo själv, det har ju bara gått två dagar men ändå. Bruce däremot är lite hängig, så jag försöker prata med honom så mycket det går och han får lyxig mat och får sova i min säng.
Jag längtar tills jag flyttar, men jag skulle gärna vilja veta om jag får måla om eller ej. Annars får jag typ slänga allt jag har, mattor, lampor osv, för jag tror inte de färgerna jag har hemma nu matchar den orangegula väggen i nya lägenheten.
Jag måste fixa punkteringen på min cykel också, jag tror jag behöver den när jag flyttar.
nej förresten. Någon annan måste fixa punkteringen på min cykel innan jag flyttar.
Det är ju sånt man behöver en karl till. Fixa punkteringar, spika upp saker och gömma sladdar och sånt.

Någon frivillig?

Jag håller på att sjunka i ålder tror jag.
Jag har inte lagat mat på hela veckan, och i helgen tänker jag ta med min tvätt till mamma.
Min åldersnoja är som bortblåst!


Onsdag

Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg men jag skyllder på det rådande kaoset i mitt liv just nu.
Igår hade jag en himla bra dag trots allt, och tack vare att min gulle-lillebror var söt och tog hand om lille Bruce så hann jag med en hel del. Bland annat titta på lägenheten i Kville (Yeeey, jag har någonstans att bo!), få igång mitt mobila bredband och bli klar med uppgifterna i Designkursen.
Idag kommer min mor hit över en lunch och sedan ska jag hem och plugga matte. Jag visste att jag skulle ha fullt upp när jag anmälde mig både till matte C och designkursen när jag har ett heltidsjobb - men jag visste ju inte då att allt det här skulle hända med Andreas, flytt och allt.

Jag är nog fortfarande lite i chock men jag shoppade igår och även om inte kontot verka gilla det så känns det bra, jag är iallafall snygg mitt i allt kaos.