Inte ett skvatt

Julen blev perfekt. Jocke fick komma hem på permission och tillochmed sova över och han var pigg och glad. Henkes Anna var med och vi hade en riktigt bra dag. Jag tror alla blev glada över sina julklappar och jag blev jätteglad över mina, fick fina underkläder av både Henke och Andreas och mycket annat roligt pyssel!

Igår var jag och Andreas i Skövde och handlade på mellandagsrean (jag hatar rea - så jäävla mycket folk). Jag hittade två par jeans så jag är väldigt nöjd.

Idag har jag mest pysslat hemma, sorterat bilder i fotoalbum och strosat runt utan smink. Härligt.
Andreas skulle ut sova i vindskydd med Uffe, men det hann bli mörkt innan de hittade ett. Så det blev inget med det.
 
Jag tänker nog fortsätta att inte göra ett skvatt faktiskt. Öppna en flaska vin kanske..?


Jag gillar semester..

GÅ!

Hurra! Det är fredag och ledigt från jobbet och jag har precis öppnat en cider, min kille ska bjuda på taxi och drinkar inne i stan.


Isn´t my life just sweet?!!

Göra det tydligt

Ja nu är det inte många timmar kvar till min julledighet och för att göra det tydligt har jag saktat ner tempot här på kontoret. Jag verkar ha ganska bra koll och ligga i fas med arbetet och är därför nöjd och lugn mitt i hetsen.
Igår var en bra dag på olika sätt och jag och Andreas hade julmys med Marie och John och avslutade kvällen med att se (halva) "Låt den rätte komma in". Drömde mardrömmar efteråt trots att det inte ens var hälften så läskig som boken.

Jag hade go lust att ta sovmorgon i morse men sen tänkte jag att; nej det ska fan svida lite nu så att jag kan njuta extra mycket på lördag morgon!

I morgon ska jag handla mat och grejer inför julen och slå in den sista julklappen. Och sen ska jag ta på mig mysbyxor och slänga mig i soffan.


Städdagen gick bra för övrigt, efter mycket om och men. Eller nej det gjorde den fan inte.  Jag hatar att städa. Jag började det hela med att tappa en hel förpackning pulvertvättmedel på golvet. Så kul var det.
Men nu är det gjort i alla fall. I eftermiddag ska Andreas äntligen dammsuga (som han lovat i tre dagar) och sen är det julefint hemma också.


Jul jul jul jul ledigt ledigt ledigt ledigt!

Tisdag igen..

Idag ska jag göra jätte tråkiga saker. Jag ska tvätta hela tvättberget som fyller vårt badrum just nu, diska och julstäda lägenheten. Låter väl inte sådär görspännande va? Det är det inte heller.  Jag hatar att dammsuga. Förhoppningsvis kan Andreas göra den delen...Var jättetrött igår och somnade redan vid tiotiden. Men jag är lika trött idag, trött men glad.
Jag är glad över mina nya stövlar och min jacka, det är sååå skönt att vara varm!

Tisdagar är allmäna tråkdagar tycker jag, så varför inte slå på stort och göra allt tråk som måste göras?


Det verkar som om jag är klar med alla julklappar nu iallafall. Nu hoppas jag bara att jag får tag på AC/DC biljetter i morgon så är Jockes födelsedagspresent också fixad! Det hade ju varit grymt.

Men jag hatar Tic-net och med min tur så kommer det bergis gå åt skogen precis som med Bruce Springsteen biljetterna och AC/DC i Sthlm. och jag har fan inte råd att köpa dem på blocket till trippelpris.
 
Kom igen nu då, håll tummarna för mig, det vore väl en perfekt present till Jocke att få gå på ACDC på Ullevi i Juni??

Klara.. färdiga..

Så har den sista veckan innan min 16 dagars jul-semester börjat! En skitjobbig vecka blir det men det gör inegnting, för sen är det jul jul jul! och Ledigt!
Min helg blev toppen på alla sätt. Förfest med lillebror och Adde, och storebror och hans nya flickvän Anna och hennes kompis och Stefan såklart och snö och jäkla promenad i högklackar till bussen. Och på bussen till Karlstad var trubaduren och det böev många sånger i bussen. Mycket trevligt.
Motörhead var bra, Airborn var super!
Dagen efter åkte Andreas till Göteborg för att ha julfest med jobbet och jag åkte hem till morsan för att hjälpa till lite med julstöket. Lussade för Jocke på sjukhuset också med glitter och pepparkakor och allt.
Jag och Sarah hade storstädning av hennes rum på söndagen och sedan åkte morsan och jag på shoppingrunda och köpte julklappar. Jag fick ett par stövlar och en jacka i för tidig julklapp, jag älskar både jackan och stövlarna och jag myser över att jag slipper frysa! Fast mysigast av allt var att vara på stan med mamma.

Och igår när jag kom hem hade Andreas och jag mysigt i soffan till en komedi.

Så efter en lyckad helg och med bara 5 arbetsdagar kvar till ledigheten känner jag mig väldigt glad faktiskt. Det känns som att det kan bli en riktig jul trots allt!



Äntligen!

De senaste dagarna har varit bättre och bättre och Jocke har varit pigg och mått bra (han har gnällt över småsaker men lite ryggvärk är en skit i rymden nu känner jag) och idag ska han ÄNTLIGEN flyttas till Skövde!
De senaste två veckorna har jag varit på sjukhsuet varje dag, botat min sjukhusfobi mer och mer, från att må illa av att ens se huset till att kunna sitta med honom i flera timmar och prata, äta och vandra fram och tillbaks i sjukhuskorridorerna.
Jag har inte haft mycket till vardag och rutiner, tvätthögen hemma är mer ett berg än en hög och jag har inte tränat på evigheter - men det har det varit värt och så småningom nu kan allt återgå till det normala.
I Skövde ska Jocke vila upp sig 5-6 dagar och sedan blir det hemfärd om allt går bra. (den här gången kommer allt gå bra, det känns så och det har jag bestämt.)

Idag är det den 10 december, och jag ska jobba 7 arbetsdagar till. Sen ska jag vara ledig till den 5 januari. SKÖNT.
Jag har två julklappar kvar att handla. Min man har influensa och det är som att sova brevid en kokande spis. Jag verkar ha sluppit att bli smittad och tur är väl det, hade aldrig orkat med att vara sjuk nu! 

Idag hoppas jag iallafall att han ska må lite bättre. Jag måste till biblioteket med mina böcker som var skitusla tre av fyra (en var tydligen en lesbisk-tant-porrbok, sånt kan dom ju faktiskt skriva på baksidan tycker jag), och sen kanske jag kan köpa en julklapp till...

Jag vill träffa mina kompisar.  Jag saknar dom.
Ska fira nyår med Rebecka verkar det som iallafall, och kanske brorsan och Andreas och markus såklart. Det ska bli jätte jätte jätteroligt. Det verkar krångla med var vi ska vara, men det löser sig säkert.

Nu ska jag jobba lite, puss och kram!

Första julen

Helgen är slut och vi har firat jul med Andreas familj i ett snövitt Flögfors. Det var trevligt men ganska hysteriskt i vanlig ordning. Gott med julmat och en hel del vin drack jag. Fick en bok med grekisk mat och en chokladbok under lottningen av julklappar. Andreas fick en handduk. Han blev sur.
Igår när vi kom till sjukhuset mötte vi Jocke i dörren, han var ute och gick med rullatorn och såg pigg och frisk ut. Det var skönt. Jag somnade framför Beck sedan och är ganska trött idag.

Och nu ny vecka på jobbet, bara tio arbetsdagar kvar innan julledigheten, och Jocke har 17 dagar på sig att komma hem.


Det är jävligt dåligt med kommentarer i min blogg. Jag ville bara påpeka det. Att om ni vill fortsätta läsa om mitt spännande liv så kanske lite respons vore på sin plats??!!
I annat fall tänker jag bara skriva ointressanta saker i min blogg. Typ hästhoppning.

Juloutfit

Det blev ingen tredje operation. Läkaren gjorde det med lokalbedövning "the old fashion way", och nu ser det mycket bättre ut. Idag ska jag och Andreas till sjukhuset och försöka få Jocke att gå en liten promenad med oss. Igår hade han en liten svacka och var väldigt trött och hängig. Jag hoppas att han mår bättre idag.  

Igår träffade jag Marie och drack vaniljglöggen som jag fick av Ulf till min födelsedag. Den var väldigt stark och väldigt god. Andreas var på krogen och kröp ner i sängen sent på natten, det var helt otroligt skönt att sova ensamna i natt, har ju haft familjen hos oss i över en vecka.
Min storebror är väldigt glad nu, hans Anna har avbrutit sin jorden runt resa och kommit hem till honom. Han lät helt kvittrig på telefon och nu hoppas vi alla att hon är med oss på julafton!

I helgen börjar julen på riktigt, då är det dags att fira med Anderas familj. Vi ska fixa julmust och böcklingsallad och i morgon ska vi ta en runda på stan för att köpa något blått på M (tips någon??) och så ska jag köpa en födelsedagspresent till lillasyster och en Jul-outfit.