Maha

Blogga är lite o-impulsivt, och eftersom twitter är dumihuvvet kan ni emellan mina inlägg här även följa mej på
Nu jävlar blir det festival!

http://makebelieves.bloggy.se/

Tillbaks en sväng

Från ett underbart Tyskland med gott vin, mycket mat, vackra vinberg med cabbe och Mark Knopfler och sol sol sol!
Tillbaks hemma nu och trist Sverigeväder, men på onsdag bär det av på festival!

Wiho!


Inte bitter

Bra början på semestern, en helg uppe i Andreas pärons stuga med go mat, gott vin och sol!
Och på hemvägen hämtade vi upp Henke å tog en sväng förbi min farmor. Det var kul, jag har saknat henne. Hon är härlig, hennes pojkvän Knut opererades för ett tag sedan och fick därefter en rollator. Då sa farmor; nej men Knut, vad ska du med den till? Vi ska ju dansa på lördag!
Hon är 78, det tycker jag är härligt att ha en sån inställning till livet och sjukdomar. Det är så många tanter som är bittra.
Men inte min farmor inte.




I morgon ska ja gadda mig och sen kanske det blir lite fest, så om ja inte skriver försen efter Tyskland så får ni ha en bra semester!

Ja men den här gången då snälla

Igår var jag och Andreas och kollade på en lägenhet igen. Den ligger där vi bor men hade takterass i storlek STOR.
Kan vi inte bara få den nu då?




2 dagar, 6 timmar, 7 minuter och 8 sekunder

Idag är jag ännu mer bakfull. Jag försökte ta det lugnt igår, ligga i soffan och kolla på Paris Hiltons new BFF, men det kliade i benen så jag hamnade på Kontiki igår igen, med Viktor. Det var mycket trevligt, och hem kom jag tillslut efter att ha försökt sitta på styret på Daniels cykel. Tur att vi hade så dålig balans så vi inte försökte cykla särskilt långt.
Ikväll ska jag iallafall inte gå ut, det spelar ingen roll vad ni säger!

I morgon ska jag gå och fixa mina naglar inför Tyskland. Och sen är veckan typ slut efter en liten fredag. Riktigt nice.


Mahahaha

3 dagar, 7 timmar, 48 minuter och 7 sekunder kvar till semestern.


Igår var jag på kontiki och drack vin. Det gillade magen efter all svält.

Utan mat i en miljon minuter

Nu har jag varit utan mat i dryga 28  timmar. Jag har övergått från att vara hungrig till att se dubbelt, ha ont i ögonen och jag har svårt att kontrollera mitt saliv, jag typ dregglar. Trevligt.
Om typ 3 timmar är röntgen över och då får jag äta igen. Undrar om jag vill det? Jag känner mig lite äcklad av tanken på mat. Men ikväll är jag bjuden på Pingis och ölkväll på Pustervik, och då borde jag nog äta innan. Om jag ens orkar gå dit.

Jag funderar starkt på att gå på Putte i Parken - vilket i så fall blir min allra första festival! Det kommer några band som jag verkligen vill se och dessutom har jag ju sovplats hos min brorsa om jag tröttnar på tält å skitiga människor.
Jag har glömt min almanacka på jobbet och det retar mig, för utan den kan jag inte planera ngt alls.
Men i morgon ska jag bestämma mig.
Ska ni med?
www.putteiparken.se

Svältdöden.

Nu har jag ätit min sista måltid på de kommande 36 timmarna. Jag vet inte hur detta ska gå.
Hemma hos mamma iallafall, så hon pysslar om mig och trycker i mig vatten och vitamintabletter.
Jag börjar redan drömma om mat, trots att jag bara varit utan i 1.5 timmar.





Nedräkning

 Idag var det faktiskt riktigt kallt ute när ja skulle gå till jobbet. Är det polenkylan månne?
Just nu i skrivande stund är det 8 dagar, 7 timmar, 7 minuter å några sekunder kvar tills jag går på semester. Alltså drygt 199 timmar. 
Arbetsmoralen i enheten verkar vara på noll. Min kollega har köpt en studsboll så vi trycker på "upptaget" knappen och studsar. Dom andra har semester redan nu på fredag, så hur jag ska palla nästa vecka vet ingen.

Igår kom mina klänningar från Bubbleroom som Andreas köpt till mig. En lila som jag ska ha på min morfars fest, och en "Lara Croft klänning" som Andreas kallar den. Jag och Andreas var och köpte skjorta till honom igår så nu är vi snart redo för festligheterna. 

Långlunch idag kanske?


Ni är tråkiga som inte skriver kommentarer. Ni är ju mina fans. Har ni svikit mig? Är det för att jag är tråkig? Va?

Ni är inte så värst balla ni heller. ;-)

                                                                                           

Fjant

Först var det "Ryssvärmen" nu är det "Polenkylan". Är det det senaste inom väderjournalistiken?
Jag tycker det hela är mycket löjligt. Mycket.
Igår hade jag och Adde och Markus picknick i skogen som tillhör Botaniska. 
Gifflar, marylands och saft. Its the shit.  

090607

Vilken fenomenal helg jag har haft! Jag och Marie och John och Adde hyrde en stuga i Örby. På fredagen när vi väl kom iväg grillade vi och blev rejält fulla. Marie och jag spöade skiten ur kidsen på campingen i Singstar turnering och på lördagen solade vi, spelade bockia och jag tillochmed badade!
Sen grillade vi och söp lite till. Grymt var det!  Det kallar jag en lyckad helg.

Jag har bokat tatueringstid också för att fylla i min stora tatuering. Det ska bli gött.

9 arbetsdagar kvar till semestern nu. Känns som mounteverest att klara av. Typ. Men ändå, nio dagar är fan inte så mycket, eller hur?


Barndomsminne

Såg ett inlägg om klippdockor. Jag hade helt glömt att såna fanns när jag var liten. Ni vet såna dockor man klippte ut som alltid tappade fötterna eller fingrarna för man var dålig på att klippa och för saxen alltid var för stor. Och så klippte man ut kläder åt dem och sen fanns det egentligen inte så mycket mer att göra med dem, men jag brukade leka med klippdockor hos farmor minns jag, i soffan på hennes inglasade veranda.

Vilket härligt sommarminne jag fick nu. Och så började jag sakna farmor och hennes hus. Jag måste åka och hälsa på snart.

FULL PANIK!

Full panik har utrbutit! Jag har lagt märke till genom SMHI att solen går upp två minuter senare och ner tre minuter tidigare än för tre dagar sedan! Herrejävlar, det har redan vänt och det går fort! 5 minuter kortare sol på tre dagar, hur ska detta sluta?

Igår var jag ute med Viktor nånstans på Linnegatan efter att ha delat en flaska rosévin i parken. Det var kul och idag är jag småmysbakis och bakissnygg.


Snart fredag

Jag försökte nyss i ungefär tre minuter att lära mig blogga från mobilen. Det verkar inte lyckas. Men om det dyker upp massa skumma bilder och konstig text den märmsta tiden så vet ni varför.
Teknikens under. Ja jag säger då det.

Autobots transform!

Igår var jag och Adde och Majk på Transformers. Den var som väntat grym. Meningslös handling men coola robotar och ganska mycket humor faktiskt.
Andreas och jag gick hela vägen hemifrån till Bion, genom skogen som går ner till botaniska. Skogen har flera olika avdelningar, med olika träd och växter från olika världsdelar, så det är en väldigt fin promenad.

Min arbetsmoral och motivation ligger på noll. Men vad ska man göra?