fräknig

Vilka härligt soliga dagar det har varit de senaste dagarna, det kan vara en bidragande orsak till att jag inte har skrivit på ett tag.
Henke och Stefan kom i helgen och vi festade och såg på fotboll och hade kul, på söndagen när de åkte hem tog jag och Adde en filt och en flaska vin, hämtade upp Majk och Anna och åkte ut till saltholmen. Det var en härlig dag vid havet som vi avslutade med att grilla och se på film hemma hos majk. Riktigt nice avslut på den helgen.

Den här veckan har gått relativt snabbt och smärtfritt på jobbet, helst med tanke på att jag är ledig på fredag och att i morgon alltså är sista dagen på den här veckan! I morgon ska vi åka till Ulfs och Zolmas sommarstuga om allt går som planerat, hoppas vädret blir bra bara. Ska bli riktigt skönt att komma iväg en sväng.

Efter att ha varit hos en skitdum frisör började jag och Anna ett stort projekt med mitt hår igår, gårdagens resultat var väl inte sådär skitbra, fick ha stort diadem på huvudet idag, men det är alltså en process som (förhoppningsvis) kommer göra mig sommarfräsch och skithet.

Nu ska jag dricka upp min tomatsoppa och fortsätta the big hairproject.


Ciao!

Poseidon

Jag behövde visst gnälla och skälla av mig idag också. Även om det inte var tänkt så så blev det så för Marie kände precis likadant och det var skönt men man blir ganska rädd att det är såhär det ska vara.
Det kan väl inte vara såhär det ska vara?
Vi unnade oss både förrätt och huvudrätt på Jensens och rödvin var jättegott. Sedan promenerade vi till avenyn och poseidon. Det var skönt att träffas och prata och det är konstigt hur vi så ofta kan vara på samma nivå.


Yes baby

Efter att ha fått gnälla, skälla och svära av mig under en härlig lagom kylig vårkvällspromenad med Anna mår jag lite bättre. Kom på vad jag behöver och det var suprise suprise!
Förändring.
Har varit ganska trött på mig själv ett tag nu och att jobbet inte känns 100 gör det ju inte bättre. Så jag klagade och gnällde och svor en stund och nu har jag nog blivit lite positivare. Skönt att ha Anna.

Nu har jag bokat tandblekning och i morgon ska jag ringa till frisörsalong Sense.

Sen är det ju faktiskt så att snart är det maj och det blir bara varmare och varmare. Dessutom kommer det är gå bättre och bättre på jobbet (även om det går sakta), och jag tror att jag kommer trivas hur bra som helst bara jag kommer igång ordentligt. I maj händer dessutom mycket roligt som t.e.x. Annas fest, Eurovision och dessutom åker jag och Adde till London.


Helgen var bra. I fredags skulle vi ha grillfest hos Markus på andra långgatan. Det hade vi, eller ja, fest och fest. Killarna somnade och jag och Anna gick ut själva. På lördagen kom Anna och Simon och vi åt tacos och kollade på nån äcklig svensk misshandlelsfilm och i söndags åkte vi hem till morsan och satt på altanen medan hon grävde rabatter. Riktigt bra helg faktiskt.


Måndag är ifs inte så roligt, men nu är den slut tack och lov. I morgon är det tisdag och det är inte heller så himla ballt, men redan på onsdag börjar det ju bli bättre. På lördag kommer Henke och Stefan och det ska bli riktigt riktigt skoj, så egentligen ska jag nog sluta gnälla nu.


Dessutom får jag en riktigt riktigt fet lön denna månaden.
 
London shopping?

Yes baby.

I want your heart to bleed

I dont expect the world to move underneath me, but for god sake
 

could you try?

Toscana baby

i Toscana är det som allra kallast i Januari månad. Då är det runt 12 grader varmt.

Kursen vänder om

Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör
När vi la oss under stjärnorna i parken.
Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för
När allt som vintern gömt skjöt upp ur marken.

Det var nånting om befruktning, det var nåt om hur man gör
Det liksom for omkring - ja det måste varit pollen.

Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan som sig bör
när det är vår och fest och man har tappat kollen.

Så säg hur aktierna faller
Säg hur kursen vänder om
Ge mig tips och goda råd -
Så jag kan göra precis tvärtom

För det är väl fan inte sånt man tänker på och drömmer om?





Varenda tår varenda skratt, varenda dröm ska vi ha fatt. Allt ska sugas ut ur varje natt.


Italiano

Nu är det bestämt. Jag ska flytta till Italien!


I´ll just...

Jävla bloggfan att ligga nere när jag har haft så mycket att skriva.
Bara för det kommer jag inte på nånting typ. Men jobbet har blivit bättre. I fredags var jag och Anna ute och dansade schlager på Valand., Mycket lyckad kväll. Träffade på Emil Fransson också och det var ganska kul, för det var mer än 10 år sedan sist och ett helt annat liv. Hursomhelst, jag blev full och Anna blev fullare.

Den här veckan har jag shoppat två klänningar och ett par trosor och jag är nöjd och glad trots att Adde tror att jag är trosnarkoman.
Gillar mitt jobb bättre nu också. Känns som att det kommer bli riktigt riktigt bra. Men jag vill att Anna ska ha ett jobb i Göteborg också bara. Typ NU.

Igår gick jag på stan med Marie, träffade Anna en sväng och sen kom Tina hela vägen från Lund och hälsade på.

Idag blev det vår och vårvarmt och jag åt glass i solen med öppen jacka.
Min bejb har feber och ligger och svettas i soffan. Vi har köpt godis och Tina lagar mat.

och i morgon är det fredag.


Nice. Pratade med min storebror också igår och det var skönt för det var länge sedan jag hörde honom så glad.
Nu ska jag pussa på min feberheta pojkvän.