Freedom

HURRA! Om En och en halv timme går jag hem för julen!
WIHO!
Ha en jättegod jul allihop, skriver när jag hinner men annars hörs vi igen efter nyår!

Julpuss

All the big Why´s

Jävla onsdag. Varför är det bara onsdag?
satt uppe halva natten fan och baka de där jävla lussebullarna. Jävla saffran.


Pratade hemma med Stig förut, kom på en hemsk tanke; det finns, helt ärligt och på riktigt en plats i min "hemby" som heter "kosian" Egentligen kosidan men så säger man ju inte i Värmland. KOSIAN.
Skönt att jag aldrig mer ska bo där.


Haft fika på missbruksboendet nu. Mina lussebullar gjorde succe trots att jag sov typ när jag bakade dem. Andreas fastnade vid datorn och skulle börja baka Italiensk knäck typ 24.30 i natt. Dessutom trodde han att han skulle få hjälp. Jo men visst.

Det är bara onsdag idag. Jag kan fan inte tro det.
VARFÖR?

Julpsykos.

Rover på en måndag tycker jag är en ypperlig idé. Och så jävla trött är jag inte heller. Faktiskt. Åt grekiskt med jobbet först. Bläckfisk och souvlaki med rödvinssås och tzatziki. Det satt fint.
Så skönt av Anna att alltid bara vara på och positiv och glad till mina impulsideér.


Idag är det bara tisdag, tro det eller ej för jag tycker det känns som onsdag. Har redan kollat upp min ekonomi för januari månad och är glatt överaskad att jag både kan bli av med mitt lån, samtidigt som jag kan shoppa på fredag OCH åka till London den 19 januari. Känns ju toppen såklart och fan va gott det ska bli på fredag. Ska gå upp tidigt och shoppa medan de flesta jobbar och sen ska jag hem och ha hemmaspa och ladda upp för julen.


Jag tror jag måste fasta efter nyår. Typ bara käka äpplen i någon vecka. Egentligen borde jag börja redan nu.


Ikväll ska jag baka lussebullar. (jag var ju såå smart och talade om för missbruksboendet att jag gör Europas godaste) och tack vare det ska jag bjuda dem i morgon. Men men. Det blir nog roligt, Adde sa att han skulle göra Italiensk knäck så det kanske blir bakmys ikväll om han inte fastnar framför datorn förståss.


Andreas frågade efter att jag för fjärde kvällen i rad pysslat med mina redan inslagna julklappar :
Hanna.... Kommer du att komma i julpsykos varje jul?

Men jag tror faktiskt att han tycker det är mysigt, han såg ut att trivas väldigt bra i helgen bland mina kaotiska familjemdelemmar och julpyssel och julmusik.

Oj då. Möte var det visst ja.


Sista veckan

Måndag. Måndag och massor att göra. Men jag har bestämt att den här veckan får faktiskt ta och vara som sista veckan innan jul som på vilket annat jobb som helst ska vara. Jag tänker inte stressa ihjäl mig fast jag egentligen behöver det, utan jag ska fika och ta det lugnt som man borde. Sådesså.

I Fredags skulle vi på Liseberg och fixa julstämning. Jag och Simon började med att dricka en cider och köpa skor åt honom och sedan drack vi massa glögg hos honom med Adde och Anna. Till exempel provade vi vintvinsglögg med päronvodka. Ingen höjdare.
Istället för Liseberg blev det Hard Rock Café och lite bowling, lite tjafs och mycket dricka. Anna och jag lämande fyllekillarna där och tog oss på något sätt till Sticky fingers där vi träffade Annas Markus (det går snabbt i svängarna där!)
Han gillade jag för övrigt himla mycket, för han fattade mina doktor Zoidberg skämt på första försöket, och det är det minsann inte många som gör! Vi dansade en hel del till Bruce Springsteen och sedan kom den där stackars Christian eller vad han heter och jag tyckte nästan lite synd om honom. ;-)

I lördags blev det efter om och men en roadtrip till morsan där vi drack glögg och pysslade och Andreas gjorde världens finaste julkort. Lillasyster satte på Bruce (hunden) renhorn och kopplet och så fick lille Bruce leka Rudolf med röda mulen hela helgen.
Stackars hund.

Hos mamma var stämningen så bra den kunde bli och min pojkvän var snäll och mjuk.

Igår lagade vi ischoklad och knäck och gick på julmarknad i Falköping. Vi åt Ostbuffé så jag trodde den skulle komma upp på hemvägen.
När vi kom hem bäddade vi i soffan, hoppade i myskläderna och såg på vampyrfilm.
En riktigt bra helg allt som allt. Bruce däckade när vi kom hem, helt slut efter sarahs behandling.


Sista veckan innan jul nu! WIHO!
På fredag ska jag shoppa. Helt själv ifs eftersom ingen vill följa med, men men vad gör man. Det blir nog bra.
Därmed kommer min planerade budget att spricka för januari månad också, men jag orkar fan inte bry mig. Sådesså.

Skitdag

Skitkallt, skit urinvägsinfektion, skit sjukdag-minusavdrag, skit Justitie ombudsmannen-anmälan, skit dumma personer som inte ringer, skit bråttom, skitklienter, skit äcklig dagen-efter-pizza, skit bara torsdag, skitfattig och skitont i huvudet. Skitjobb, skit borttappat busskort, skit lånade pengar skit jävla kluvna hårtroppar.


Tjöta.

Ännu en dag på jobbet och jag har skrivit en lista på allt viktigt jag borde göra. Har väl lyckats tjata mig igenom halva, och emellan det har jag hunnit upp på stan för att handla mina sista julklappar. Nu är det klart och ikväll ska jag slå in dem. Såklart, Adde och jag ska handla till hans familj också, men det får han styra upp tycker jag!
Just det, har en present till på auktion på tradera som avslutas i morgon, hoppas jag vinner den.

Jag skulle vilja lägga ut en massa pengar på mig själv nu. Vill köpa nya stövlar, jeans , tröjor och festkläder. Sen vill jag fixa mitt hår också.

hm. Sitter och väntar på ett samtal som aldrig kommer och jag vet att jag kommer få ringa själv, men jag vill hellre prata med en telefonsvarare. fegis.

Ikväll blir det nog bio med baby.
ÄÄ fan jag måste försöka få något vettigt gjort.

Born to run

Dessutom fick jag i fredags hem 4 stycken helt underbara felfria och guldaktiga biljetter till Bruce Springsteen på Ullevi 4 juli!
WIHO!
Nu är det klart! Längtar som fanken! och det bästa är att storebror och J-Lo ska med också! Satans röj kommer det att bli!
Synd att inte lille-Bruce får följa med.


Bruce........ the boss?                                              ........ the dog?
 image12
      image10

Ruiz De La Prada och massa annat.

Tillbaks på kontoret efter en minst sagt full helg i Hamburg!
Varit på Grosse freiheit, fina middagar, julmarknad och vilda klubbar.
Helt slut nu, men sådär skönt trött som man är när man haft en rolig helg. Mätt också. Tyskar äter och dricker så det nästan är obehagligt. Roligt roligt roligt!

Men också skönt komma hem och sova med huvudet på älsklingens bröst och försova mig och få skjuts 10 mil till jobbet.


Kan inte tänka idag dock.
Börjar bli mer vanligt än ovanligt känns det som men det beror nog på att jag inte är motiverad att sitta här.


Köpte en juvligt söt  burk med läppglans från Agatha Ruiz de la prada.
Agatha är en spansk designer som är känd för sina färgstarka skapelser inom mode, och håll med om att dessa söta burkar lyser upp det gråa "vinter" vädret?

Köpte en extra och funderar nu på vem som skulle vara intresserad av att få en i julklapp? ;-)
                                                                                        image11

Braindead.

Julbaket igår blev väldigt lyckat, trots att det som vanligt var hektiskt och fullt kaos där hemma med Andreas som skulle städa sin garderoboch laga mat och Annsofie som skulle laga mat och färga håret och hundarna som sprang runt runt och jag och Anna mitt i smeten med lussebullsbaket efter massa krångel med saffran och stark stark glögg spetsad med vaniljvodka.

Lussebullarna blev goda och jag försov mig i morse och fick stressa ihjäl mig för att komma i tid.
Trött idag och hjärnan är lite efter.

Men vem bryr sig? Inte jag, för jag åker till Hamburg i morgon!

WIHO!


Kunde inte komma undan utan att träffa Drogterapeuten igår. Men jag har lärt mig nästan att inte prata för mycket (bara nästan) så jagdet gick relativt bra.

Tjohopp!



Come out, come out wherever you are!

Var är min arbetslust?
Hallå?
Lusten? Var ääär du?

Hopplöst.

Har nog aldrig varit så omotiverad. Jag vill inte jobba här längre.
och jag börjar tro mindre och mindre på tisdag nästa vecka.
Känns drygt för jag har ingen ork att börja leta igen.
Börjar oroa mig för varenda inköpt julklapp också och tänker att de inte kommer passa, vara fina eller att ingen kanske tycker om dem.

Jag är skitjobbig.

Och snart ska vi ha ett jättelångt jättetråkigt möte där alla kommer säga massor men ingen kommer att ta upp något av de verkliga problemen på det här stället. Och inte jag heller för jag har ingen lust och jag är omotiverad till tusen.



Ska bli skönt med Hamburg på fredag. Skönt komma bort lite och få julhandla. Skönt med jätte-storstad och Anna!
Kommer vara klar med alla julklappar när jag kommer hem om allt går som det ska. Om jag känner mig själv kommer jag ifs att handla en omgång till den 21a när lönen kommer.


Jag sitter idag och väntar på att få posten så jag kan kolla om mina Bruce Springsteen biljetter kommer och om dom är äkta.
Är de det så blir hela mitt liv genast 100000000 ggr bättre!

I dag ska Anna och jag baka lussebullar, dricka spetsad glögg och lyssna på julmusik! kan ju inte bli annat än toppen!


Lite positivt där på slutet i allafall.
Nu ska jag på högintressant skitmöte.

Jippi.

Värmelandet

Det blev en riktigt lyckad helg. I fredags packade vi bilen full av prylar och startade vår Road-trip. Lyssnade på Julmusik och Rod Stewart och tutatde över Göta Älvsbron som alltid. En del mc-donalds blev det också på vägen för det hör ju till!
Skönt att träffa Henke och Johanna igen.
I lördags gick vi till Stefan och drack lite. Det var helt underbart skönt att träffa honom igen, har verkligen saknat honom!


Han och Adde hade "härma fågel tävling" efter en himla massa whiskey.
Stefan började med att härma en gök
Adde kontrade med en örn
Stefan gjorde en lärka
Adde gjorde en uggla
Stefan härmade en ja va fan var det? en fågel i alla fall.
Adde härmade en vildvittra.
Tjöt "fiiiiiiinns inte, syyyyyns inte!" och sprang runt och viftade med vingarna runt i lägenheten.

Stefan: Ja, hur fan slår man det då?

Efter ytterligare en flaska whiskey dansade hela gänget till Baby got butt.
Vilken himla tur att det finns filmkamera på mobilen kan jag säga. Blir rätt komiskt med ett gäng svartrockare och en blond kille i finskjorta som spankar varandra och dansar.


På söndagen skulle vi hem till farmor och käka och träffa pappa. Jag som har fått en del mail från honom det senaste hade såklart börjat hoppas på någon sorts relation igen och det hela blev ganska jobbigt.

Jag blir alltid så förvånad över hur gammal han ser ut varje gång vi ses. Gammal och sorgsen och det är inte alls så jag föreställer mig honom.
Ja vi pratade väl inte så mycket men jag blev besviken att han inte sa något om min födelsedag nu när vi sågs heller.

Farmor paratde på och var glad som vanligt. Knut var också där. Fick en stickad mössa av farmor som bara är för söt!

Roadtripen hemåt var inte lika kul. Blött och halkigt men skönt att hämta vovvarna sen och komma hem till lägenheten. Såg nån konstig film, pans labyrint, som var obehaglig och brutal och fick mig att bli lite illamående faktiskt. Tror jag drömde om den där faunen inatt.


I morse hade jag dåligt samvete för att det blev så konstigt med pappa. Trodde väl på något dumt sätt att vi skulle ha saker att prata om nu när vi har börjat maila varandra.
Skickade i allafall ett mail i morse och skrev de sakerna som jag inte vågade säga när vi sågs.

Fick ett svar och han skrev att han skämdes lite att han hade glömt min födelsedagspresent hemma.  Han skrev att det var trevligt att träffa oss och att vi måste höras snart igen. Så nu blev jag väl att hoppas igen.  


Och idag är det måndag och jag är på jobbet igen. Som säkert märks har jag inte så mycket att göra. Jag hoppas på att få Bruce biljetter i morgon och jag längtar till Hamburg i helgen.  Jag vill ha ett hus också. Och jag vill vill vill få ett bra telefonsamtal den tionde...


ÄÄ om man ska försöka göra något vettigt nu kanske...

Idag har Anna tenta och jag håller tummarna!