Reach out and touch me

Nu vill jag ha semester. Det är typ hundra grader varmt och jag vill ha en båt och ett hav.

Skottland var väldigt roligt, bra resesällskap (mina två knäppa brorsor), god mat och billig alkohol. Vi hann med både storstad och Highlands. Higlands var himla coolt, vi tog en egen liten tur upp mot kullarna och sjöng den där gamla 80-tals dängan (med Highlands i refrängen) hela vägen. Skottarna var feta men väligt glada och trevliga, Tror jag, det är ganska svårt att höra vad de säger.

Och mitt i allt dog Michael Jackson och det kändes konstigt.

Nu börjar snart nedräkningen mot min semester, och jag längtar mycket mycket. Igår var jag och Adde och Marie och John i slottsskogen och hade det mysigt. Innan var jag och köpte lite sommarkläder för såna hade jag tydligen inga.
I helgen ska vi fyra nog åka ut och paddla kanot, om vädret blir bra. Sen är det bara två veckor kvar till semester.


For those about to rock

Snart ska jag och Viktor bli miljonärer. Det känns väldigt skönt, för det är något jag har velat bli länge. Vi ska börja spela på Lotto och vi lämnade in första kupongen idag. Så vi vinner nog redan denna vecka skulle jag tro.
Midsommar var väldigt lyckad, oklassisk men lyckad. Snaps och sill blev det och så sov vi i vindskydd vid en sjö med bra musik och mycket alkohol.
Igår satt vi i parken och sedan var vi rockers på AC/DC som självklart kickade röv.

Jag har massor att göra den här veckan, både på jobbet och hemma inför Glasgow i helgen. Så jag har inte tid att skriva riktigt. Jag håller för övrigt på att laga gryta.(?) Hur gör man? jag vet inte. Jag går på känsla.

Bilderna från en riktigt bra dag!!


Glad trots regnet

Idag bjuder cheferna på jordgubbar och glass på jobbet. Det ska jag fira genom att äta jordgubbar med glass.
Märker ni att midsommarvädret har kommit? Jag är lycklig. Inte. Mina lår är fortfarande blöta efter promenaden från språvagnen till kontoret. men jag är glad idag och tänker inte låta lite (?) regn sänka mig. Nehe.

Igår städade jag som en galning hemma och jag ska nog fortsätta med det idag med, först ska jag trängas med alla andra sista-minutare på systemet. Varför är jag alltid sån?

Igår hade mina kylskåpsmagneter kommit. Dom var väldigt snygga, Bruce Springsteen såklart.
Vet ni, om ni bara ska lyssna på en enda låt med Bruce Springsteen, då borde ni lyssna på Candy´s room. Det är typ den bästa låten som någonsin har gjorts. Kolla efter den på youtube, men se till att ni får en video med bra kvalitet. Man kan inte låta dåligt ljud förstöra den ultimata låten samtliga kategorier.
Gör det. Typ nu.


I morgon är jag ledig! Det är ni med, men ändå! Jag är ledig!

born with the power of a locomotive

Jag måste nog sluta fundera så mycket och bara flyta på och lita på att allting kommer lösa sig. För det brukar det göra på ett eller annat sätt och då behöver man inte fundera så mycket. Fån och med i morgon. Då är det slut på de här dumheterna.

I morgon kommer ja ha träningsvärk också. Jag blev förbannad av att träna. På något sätt släppte det loss massa frustration och därför tog jag i ännu hårdare.

Var kommer all frustration ifrån? Igår kändes det som att jag var helt fylld av den.

Egentligen

Är det inte bara töntar som tränar? hehe. nej men på allvar.


Souls do burn

Snart är det midsommar. Vädret verkar inte kunna bestämma sig för om det ska bli bra eller dåligt. Jag hoppas verkligen att det blir bra, för annars är vår enda plan för dagen förstörd. På söndag är det AC/DC och det ser jag fram emot väldigt mycket, men det som ska bli roligast med hela helgen är att storebror kommer för att spendera en hel helg med mig!!!

Igår träffade jag Rebecka, och vi satt i solen och babblade tills käkarna nästan gick ur led. Det var roligt och väldigt skönt att ses igen, och hon piggade upp mig mycket angående sommaren som är på väg. Sen drack vi lite vin och i slutet av kvällen hamnade jag på Pusterviks pingis-kväll med Daniel och någon tjej som hette Lina.

Idag är jag lite trött men jag ska ändå försöka träna på lunchen. Egentligen har jag ingen lust ALLS, men det värsta är att det var min dumma idé från första början, så Annika har släpat med sina träningskläder och jag antar att jag bara får stå mitt kast. Tror kanske att jag skulle må bra av lite träning ändå?. Kanske.


Well it ain't us
Up on the stocks
I stand below
You sit pretty on top
How long
Before it's my turn
The bottom line is
That souls do burn


I dont wanna fade away

http://www.youtube.com/watch?v=m7Wu_DzJO20

Nästa gång ska jag stå där han som filmar står.


14:20. Tradera är livsfarligt. Nu har jag köpt kylskåpsmagneter för trehundra spänn.
Ha ha ha ha ha.
Jag måste verkligen hitta en hobby. eller kanske jobba när jag ändå är på jobbet?

Crawl into my ambulace


Blä. Jag har urinvägsinfektion igen. Av värsta sorten med blodklumpar och allt. Börjar fundera på vad som är felet, inte direkt så jag springer runt i kjol hela dagarna. Tvärtom. Jag hetsdricker, har långfillingar och sitter alltid på halsduk.
Jaja. Nu är det som det är. Mitt nya pencillin verkar iallafall vara ninja, jag mår redan bättre idag än igår.

I morgon är det fredag och vi ska åka bort som nästan varje helg, och det är ju kul såklart men jag saknar mina kompisar. Anna och Marie, tusan dumma urinrör. Hade varit så skönt att bara vara med dem när det har varit så mycket med allt.
Nu är det snart juli och då hoppas jag att sommaren kommer på riktigt och då har jag semester och oj ojoj vad skönt det ska bli.

Can you hear me?

Efter en skitstart på helgen med trasig bil, taxi till Falköping men tillslut ett lyckat studentfirande samt en tillenbröjan kul fest på lördagen med paintball, gratis dricka och massa tårta,  avslutades helgen på bästa sätt. Bruce Springsteen ägde totalt, det var sol och han spelade alla låtar som jag älskar.
Allt var bra och fint och vilken jävla stämning.


Nu är jag tillbaks på jobbet igen, trött och hes men glad att helgen slutade så bra ändå.


Skadad

Jag har nyss vaknat upp från en väldigt lång dröm om Bruce Springsteen. Det böjade med att jag såg honom på stan och sedan fikade vi i en park och sedan hade han en egen konsert för mig och mina kompisar, och han spelade FOR YOU för att jag ville ha den och sedan drack vi groggar i en sommarstuga på balkongen och sedan tappade jag bort honom på en flygplats. Sen hittade jag honom och tog jättemånga kort på honom men min kamera var så seg så det blev bara sudd av bilderna och det gjorde mig jättearg. .
Det hela slutade med att jag tittade på Bruce å så såg att han helt plötsligt såg ut som min låtsaspappa Jocke. Och så sa jag: Men Jocke, är det du som är Bruce Springsteen? Ja, sa jocke.

Å så var drömmen slut. Det enda jag inte gillade egentligen var slutet. Det blev lite konstigt.





Idag tar min lillebror studenten HURRA HURRA för honom!

Huggormjävel

Jag blev ormbiten i foten i måndags när jag var i slottsskogen. Det gjorde satans ont och nu har jag två hål i min fot. Det var ju självklart ingen som trodde att det var en orm heller, så de tog mig inte till någon doktor.
Jag kunde ha dött. Nästan. Nu gjorde jag ju visserligen inte det, vilket läkaren sa nog berodde på att jag reagerat snabbt och därför fått mestadelen av giftet utanpå foten. Knäppt.
Jag sitter och väntar på spindel-mannen effekter nu. Jag menar, när han blev biten av en spindel fick han ju värsta superkrafter. Det vill jag också ha. Snakegirl.

Igår träffade jag Anna och vi fikade och gnällde och jag berättade om Karlskrona. Det gjorde mig väldigt glad att träffa henne och jag kanske fick lite mer kraft att hålla mig positiv och glad och ung.
Jag känner dock att jag skulle behöva en skog. En skrikvänlig skog för jag tror att jag skulle må bra av att bara få skrika högt högt högt och få ur mig allt, all frustration och allt som går som ett virrvarr i hjärnan och kroppen just nu.


Idag lyssnar jag på Badlands som just nu är min favorit Bruce låt och längtar till en vild helg.

Lights out tonight, trouble in the heartland.
Got a head-on collision, smashin in my guts, man.
Im caught in a crossfire that I dont understand.

I dont give a damn for the same old played out scenes
I dont give a damn for just the in-betweens.
Honey I want the heart, I want the soul,
I want control right now.

For the ones who had a notion, a notion deep inside
That it aint no sin to be glad youre alive.
I wanna find one face that aint looking through me
I wanna find one place,
I wanna spit in the face of these Badlands

You´ve gotta live it every day
Let the broken hearts stand
As the price you´ve gotta pay
Well keep pushin till its understood
And these badlands start treating us good

I want you so bad

The guilty undertaker sighs
The lonesome organ grinder cries
The silver saxophone says
I should refuse you.


Tillbaks

Nu är jag tillbaks i verkligheten igen efter en omtumlande helg i Karlskrona. Det kan vara så att det var precis vad jag behövde, eller kanske helt tvärtom.
Hursomhelst så var det otroligt skönt att komma bort från vuxenlivet, festa med Marie som förr i tiden, vara full eller bakfull konstant och det var längesen jag skrattade så mycket. Men på ett sätt så rörde det om i grytan rätt ordentligt, och jag hade verkligen ingen lust att åka tillbaks och bli vuxen igen. Fick lite panik när jag satt i solen och väntade på tåget, för det luktade hav, och jag tyckte det kändes så svårt att veta om man verkligen saknar staden, eller om man bara saknar hur allting var innan.

Hursomhelst så hade jag två underbara dagar, först stakholmen i solen med goa vänner som jag träffar allt för sällan, sol, jordgubbar och billigt vitt vin och inte ett bekymmer i världen. Sen Nivå, Statt, Michells, bakfylla och sen fest igen, som förr i tiden. Marie och jag stod på balkongen när vi kom hem och såg att solen redan hade gått upp.


Jag ska försöka hitta ett sätt att hitta tillbaks till gamla glada Hanna, även om jag är i Göteborg. För jag tror inte jag gillar vuxenHanna och hon verkar inte gilla mig heller.
Jag vägrar faktiskt bli gammal redan.