Efter afterworken

Det blev en rätt hård afterwork igår. Mycket hårdare och senare än vad jag hade tänkt från början när jag strosade in på Kellys. Till och börja med blev jag förvånad hur långt Kellys faktiskt ligger från järntorget. Sedan kände jag inte igen mig inredningsmässigt när jag kom in. Då förstod jag att det var första gången jag var där nykter. På hemvägen efter många glas vin och ännu fler cider så kändes Kellys genast mycket närmre järntorget igen.
Det var iallafall en jättekul kväll. John och Marie och Andreas var där och Ulf en stund och Johns kompisar och Mattias från Maries jobb. Blev ganska sent (hag hade tänk mig ca 21.00 men var i säng först 01.30) och idag är jag väldigt tacksam över att jag är en sån person som mår väldigt bra när jag är bakfull.
Jag mår sådär mysigt, är lite sugen på kakor och bakelser och har ett skönt chill inombords. Det finns inte mycket som skulle kunna stressa mig idag. Så jag har passat på att ringa jobbiga samtal och sånt som i vanliga fall skulle vara jätte stressande. Men idag - chill.

Om en liten stund kommer Andreas och hämtar mig, vi ska åka till hans familj och fira hans 25 årsdag. Jag gillar roadtrips och jag tänker förelså att vi rätt omgående stannar och köper en gräddbakelse eller två på vägen.

NÄSTA HELG BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!
Då ska vi ha melodifestivalfest hemma hos oss.

Vill ni komma? ;-)

Piraya?

Igår spontanköpte Anderas ett 200 liters akvarium. Sedan satt han och Ulf och Måns och tittade på youtubefilmer på rovdjur som slogs hela kvällen. Exempelvis fiskar som bet varann i huvudena och tigrar mot krokodiler osv. Så satt dom och skrek och tjoade och hejade.
Jag förstår mig inte på män.

Men nu ska vi iallafall ha fiskar har Andreas bestämt.  Han har hittat en stor vit fisk som han vill ha, typ 20 cm fisk. BIG fish. Problemet med den är bara att om han köper den kommer inte jag kunna ha en enda liten söt fisk. För dom kommer bli uppätna.
Så istället tänkte jag att jag kunde ha en liten sköldpadda. Men då sa Andreas att dom blir ganska stora och att man måste pilla en del med dom. Då kom jag på att sköldpaddor är ganska äckliga.

Jag vill ha en krabba iallafall. Det måste väl funka? 



Come sit by my fire

Idag är det måndag och jag känner mig ganska pigg efter helgen faktiskt. Var ute med Marie i fredags och i lördags hade jag pojkvänsmys.
Igår var vi hemma hos mamma och co. och firade Jocke och Andreas födelsedagar. Dom blev SÅÅÅ glada och överraskade över sina AC/DC biljetter så det var kul. Jocke skrek rakt ut. Har varit så svårt att hålla mig från november utan att berätat för dem om biljetterna!

Tyvärr var inte Henke med. Jag hoppas att han mår bättre snart.

Och idag har jag hämtat mina Bruce Springsteen biljetter!!!!!!!!! Livet leker och jag är glad!
Jag längtar till JUNI!!!!!!


Tekopp

Å vad skönt det var att träffa Anna igår. Strosade lite på stan och sedan två timmar på fröken Olsson med te och semla. Egentligen skulle vi ha tränat men jag kände mig lat och Anna var lättövertalad ;-)  Gårdagen var precis vad jag behövde och nu har vi en plan för hur vi ska överleva februari Anna och jag.
Och snart är den här veckan slut och jag känner mig rätt nöjd med min insats både på jobbet och privat. Har en ny livsplan som innefattar färg och form och design och jag tror att jag har valt rätt den här gången.

I dag efter jobbet ska jag träffa Marie på stan och ta en fika, kolla lite i affärer och så. Jag är ju pank för både den här och nästa månad med för den delen, men jag tror jag ska unna mig en riktigt stor te-kopp.


Eldupphör

Tack gode gud det verkar som om min existentiella kris är över för den här gången.
Det var på tiden och jag vill inte tänka på vad som hade hänt om den hade fortsatt ytterligare ett par dagar!
Jag kom på igår allt som jag har att se fram emot, och jag gjorde även en ny livsplan.
Sedan såg jag att Bruce skall komma och spela i sommar igen, och då släppte det allra allra sistiga sista existentiell-kris-resterna!
Det enda bekymret jag hara egentligen är nog att jag kommer vara rätt pank i februari också. Det är trist för jag hade velat shoppa lite. Men å andra sidan så ska jag betala resan till GOA, och då svider det inte så mycket längre!

God morgon!

Existentiell kris

Ja jag har drabbats. 
Tycker det mesta är grått just nu och trist och hur blev det så här? jag kommer inte ihåg att jag valde det här, det bara hände som på ett bananskal och plötsligt är man fast. I vardag och räkningar och vardag vardag vardag. Är det det här jag ska göra resten av mitt liv, var tog drömmarna vägen, när fastnade jag?

Ibland vill jag bara börja om någon annan stans. Lämna allt som jag är trött på och alla mina saker och allt som jag är duktig på. Och göra något helt nytt. Börja om.

Är jag för gammal för det?

Go Hasse!

Lets dance är igång och jag måste ju bara säga att jag redan har en given favorit - Hasse Aro. Hasse, jag står bakom dig hela vägen fram!

I övrigt så önskar jag mig Carin Da Silva som bästis. Jag tror att hon och jag skulle passa väldigt bra ihop.



Hit ska jag snart. Just to rub it in your face ;-)






I Goa kostar hummer 100 kr ute på resturang. Jag har aldrig ätit hummer så jag ser fram emot det jättemycket!

På en sida om Goa på internet läste jag idag att man varnas för fallande kokosnötter på Goa. Tydligen dör 7 personer per år i Goa av att de fått en kokosnöt i skallen. haha

Gissa vem

Gissa vem som åker till Goa, Indien den 25 Mars?

Behöver inte skriva så mycket mer ;-P

Mitt liv som vampyr

3 tydliga bevis för att jag håller på att bli en vampyr:

1. Jag är bara ute när det är mörkt
2. Jag är blek
3. Det svider i mina ögon när jag tittar upp mot himlen eller en lampa

Ja nu börjar jag faktiskt bli trött på vintern. Det är alltid lite mysigt under hösten och sen börjar man längta efter julen men när nyår är över och man har packat ner julpyntet - då kan det väl bara bli vår? Jag är trött på att det är mörkt hela tiden och har börjat ta promenader på lunchen för att överhuvudtaget se hur Göteborg egentligen ser ut i dagsljus.

Jag var på stan igår med Marie och kollade in lite av det nya vårmodet. Och så har jag köpt två stycken bikinisar. Dels för att liksom visa världen att nu räcker det med snö och kyla och dels för att jag som vanligt försöker övertala min Sverige-älskande man att vilja åka på solsemester med mig.
Igår skickade jag bilder på hav, stränder, hotell och pooler till honom hela dagen på jobbet, och jag tror faktiskt att jag lyckades övertala honom!

Igår kom min nya kamera på posten också och jag blev väldigt nöjd. Dels för att den matchade min rosa mobil perfekt och dels för att den var väldigt bra. Det var kul.

Jag har fått väldigt mycket saker gjort den här veckan och är ganska stolt över mig själv för det. Jag har varit ganska nyttig också och ätit bra och promenerat på lunchen och nästa vecka när mina träningsskor kommer så ska jag börja funken och yogan igen.

Ha en bra dag!

Back to basics

Så var julen slut och nyår avklarat.
Jag och Andreas har i vanlig ordning gjort en släkt-turné över halva Sverige men vi har faktiskt hunnit med att mysa och ha det skönt också.
i Bergslagen var det kallt kallt kallt och nyårsafton blev väldigt bra, ungefär så som vi hade velat att förra årets nyår skulle ha blivit. Jag och Rebecka och Markus och Andreas och storebror och hans Anna var i den lilla stugan, det var 11 minusgrader ute och vi hade en riktigt rolig kväll med god mat, mycket dans och fylla. 
Dagarna efter nyår hann vi också med att träffa Andreas morföräldrar, farmor (jag åt så mycket sås så jag trodde jag skulle spricka), pappa och tillslut fira Sarahs födelsedag i Falköping.
Jocke blev utskriven från sjukhuset den 2:a januari, och det var kul att se honom hemma igen! Har han gått ner 28 kilo i vikt, det är något kilo för mycket för att se sunt ut, men han är väldigt stilig utan ölmagen!

Och nu är det ett helt nytt fräscht och oanvänt år. 2008 blev väldigt händelserikt.
Jag är tillbaks på jobbet och blev minst sagt förvånad när jag kom in och såg att jag hade NOLL nya meddelanden på telefonen! Hur? Jag arbetar med tonåringar ju och jag trodde det snarare skulle vara upp emot 100 nya meddelanden efter jul och nyårshelgen. Undrar om min telefonsvarare fungerar?

Mina nyårslöften inför 2009 är att
1. Göra mer kreativa saker
2. Börja gå till tandläkaren

Jag ser väldigt mycket fram emot det första, har saknat att inte måla, rita, pilla på länge och jag tror att jag kommer må mycket bättre om jag får göra sånt. Det andra löftet är inte fullt lika roligt, men väl behövligt.

Utöver dessa två löften ska jag (som vanligt) ta tag lite i mitt liv (har ätit som en häst, och inte motionerat sedan tre vcekor tillbaka) och skärpa mig när det gäller mat och träning. Har beställt nya träningsskor.

..och en kamera. Jag är skitarg på mon mobil som kostade hur mycket pengar som helst och som skulle vara så jävla bra. Den var inte bra alls, Inte kameran iallafall. Så nu i dagarna kommen en fin, ny rosa kamera som jag ska fota allt som händer 2009 med.