Framåt

Stockholm var trevligt, kursen var ok och vädret var bra. Fick både shopping, god mat på uteservering och vin på Flyt, så jag kan verkligen inte klaga.
Har svalt det lite nu med att vi inte fick lägenheten, och ska försöka vara positiv till sommaren som faktiskt börjar på riktigt nu snart! I helgen åker jag och Marie på mini-semester till Karlskrona och det ska bli riktigt riktigt kul. Jag hoppas det blir fint väder för Stakholmen väntar!
Och nästa helg tar min lillebror studenten, vi ska på 30 årsfest i Uppsala och på söndagen är det BRUCE!!!!

Mycket kul framöver som sagt, och det kan vara bra i väntan på att Mölndalbostäder skärper sig och ger mig en lägenhet.

Fittskit

Nu fick vi inte lägenheten heller. HELVETE.
Vad fan vill du mig världen? Kan det inte räcka nu?  Kan det inte vara nog med skit nån förbannad jävla gång?


JAG TÄNKER FAN INTE BO KVAR I DEN HÄR FITTLÄGENHETEN! Hör ni det Mölndalsbostäder? VA? Jag tänker säga upp den och hellre bo på gatan.  


Nu är jag så ledsen och trött på allt så jag gräver fan ner mig. Ses år 2047.

Remember how I kept you waiting when it was my turn to be the god ?

"Poor men wanna be rich, rich men wanna be kings,
And a king aint satisfied till he rules everything.
"

Fick inget svar från Mölndalsbostäder idag. Dom hade tydligen klämdag. Det hade inte jag så jag tyckte att det var orättvist. Det hade varit en bra början på den här helgen.
men men.
I onsdags var jag ute på kellys å festade och jag fick gå hem eftersom jag missade bussen. Sov länge i torsdags och sen hyrde jag och Adde en bra film (Taken) som handlade om hämnd och en arg pappa som dödade massa kidnappare. Den tyckte jag om.
Just nu sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen (inte långt kvar nu!!) medan Andreas och Marcus är och handlar mat. Marcus har beställt äppelpaj, så det ska jag baka.
I morgon ska jag ut med tjejerna och dansa och jag längtar, men mest av allt längtar jag nog till att vakna i morgon utan att vara bakfull och att få sova lääääänge.

I helgen är min bror på dejt, men en tjej som han tycker är jättesöt. Håll tummarna för honom!

Idag hade jag förresten ett bråk med min mamma. Eller nja, det var jag som bråkade medan hon bara skrattade. Hon berättade att hon skulle fortsätta hålla på med de där Nikken grejerna, som jag är helt övertygad om gjorde så att Jocke nästan dog. Jag har tyckt illa om de där prylarna sedan jag såg dem första gången, och jag tycker att hon är jättecharmig med sina naturprodukter och skumma grejer, men det är bergis inte vetenskapligt testat. Och hur bra gick det efter han provade vibreringsplattan? Nu har hon fått honom att käka något japanskt gräs också, och det känns inte bra och det sa jag till henne men hon bara skrattade.


Johan, Henke, snälla. Säg åt henne, hon verkar inte fatta att de där jävla grejerna bara är lurendrejeri, och dyra och dessutom dödar folk. Typ.

 Jag får panik.

Det är egenheterna som skiljer oss

Jag läste på Calle Schulmans blogg nyss att han alltid brukar kolla om människor han träffar har ring på fingret eftersom han tycker att det säger mycket om en människa. Det gör jag också, fast jag tycker att en korg på ICA säger bra mycket mer.
Jag brukar kolla på vad folk handlar, och sen dikta upp (ofta sorliga) berättelser om dem. Exempelvis en medelålders man, utan ring som handlar lite vanliga saker, korv, skinka, bröd, mjölk, morötter och två godispåsar. Då börjar det. Två godispåsar?
...Och så tänker jag att han ska träffa sina barn som han inte träffar så ofta, dom verkar ofta försöka byta bort hans pappa-helger, och han kan inte laga mat så korv behövs, och han är ensam och ledsen så han brukar inte äta utan bara dricka whiskey och lyssna på jazz i en fåtölj i sin slitna tvåa, och när barnen kommer vill han göra fint, för den här helgen ska han visa att han är en riktig dunderpappa, och han måste köpa två godispåsar eftersom han gillar lakrits men barnen gör inte det och de vill inte ha saltet från lakrisarna på sin center och han brukar glömma det och få skäll men idag har han kommit ihåg det.

..Och sedan kommer jag på mig själv stå i kassan och liksom bara vilja gråta för att han är så ensam och hans ungar är odrägliga bortskämda glin som inte ens tål lite salt från lakritsen. DUMMA JÄVLA UNGAR!

So fresh and so clean

Igår var jag och Andreas på bio. Vi såg "Knowing" med Nicolas Cage. Jag hatar Nicolas Cage, men jag måste faktiskt erkänna att han passade väldigt bra i den här rollen. Överhuvudtaget var det en väldigt stark och ganska obehaglig film. Vi kom hem sent igår och därför är jag ganska trött idag, men idag blir en lugn dag ändå och i morgon är vi ju lediga!


Kan ni fatta att maj snart är slut? Jag som knappt hade fattat att maj ens hade börjat.
Regn och rusk idag men jag kände mig på ganska bra humör ändå när jag vaknade idag. Tog jympadojorna och mitt "I love rain" paraply och bestämde mig för att tycka att regnet var lite mysigt.

On top of that

Lägenheten var fin, och med ett nyslipat golv och lite fräscha tepeter kommer den att vara UNDERBAR!
Uteplatsen var ganska stor och jag har redan planerat precis hur jag ska inreda den, med trägolv, MASSOR av blommor, smultron, tomater och fina utemöbler.
SNÄLLA MÖLNDALSBOSTÄDER var lite schyssta nu då!

I övrigt händer inte så mycket just nu, idag har jag en lång tråkig dag på jobbet och en urinvägsinfetion on top of that.
Åtminstone så är jag ledig torsdag, och det ska bli himla skönt.
På lördag ska jag på Diamonddogs för då spelar Maries kompis Maries pojkvän där. Sedan hoppas jag på en lång kväll med tjejerna med massa dans! Jag har ju tillochmed ett festlinne som bara ligger och väntar med prislapp och allt i garderoben.

Vi får veta typ på fredag kanske om vi har tur, om vi får lägenheten. Jag blir vansinnig om vi inte får den.
Om vi får den tänker jag lägga hela min lön för juli månad på uteplatsen. Typ.

Lön för min möda!

Hurra! Mitt hårda arbete med att författa ett arg brev till mölndalsbostäder verkar ha gett utdelning!
Jag är så jävla BRA!
Fått erbjudande om visning (en chans på tre då) på minfavoritgata i Mölndal. Den har klädkammare, badkar och UTEPLATS!
Snälla snälla snälla kan jag inte få den nu då?
Det borde väl vara min tur nu va?
De e ifs bara en visning och det är ju inte säkert att vi får den, men jag tror faktiskt att vi har fått visningen tack vare mitt mail. Vi har inte fått ngn visning på ett år.
Jag är så jävla bra.
After worken igår var bra. Jag lyckades tydligen bli rätt full för jag vaknade i morse med linserna kvar i ögonen.
hann även med en liten shoppingrunda så i stort var dagen lyckad!
Idag är jag lite mysigt bakfull och ikväll åker jag till Falköping för att ha lång-helg.

Wi!!!

Bättre

Idag känns det mesta lite bättre och jag kanske kan skriva lite annat än svordomar här.
Jag ser fram emot att träffa storebror på fredag kväll och idag ska jag på after work med Marie å John och några fler.

Vi har haft lite datatrubbel här på jobbet och då har jag fått några viktiga saker gjorda. Jag har
1. Mailat mölndalsbostäder (två gånger för dom svarar ju aldrig) och skällt på dem för att jag inte får någon ny lägenhet
2. Betalat återkravet på csn på hur många tusenlappar som helst ( fy faan jag hatar CSN men nu slipper jag iallafall tänka på skiten)
3. Hunnit fundera på mitt kall i livet. Jag är mer och mer sugen på den där utbildningen i Mariestad. Om den inte hade legat i Mariestad vill säga.

Och nu sitter jag och grämer mig över att jag har bokat in ett möte kl fyra. FYRA! Är jag dumihuvvet eller? Jag vill ju in till stan, shoppa och dricka vin!  Hoppas dom inte kommer. Får man hoppas på det?


Jag har i brist på annat vettigt att göra även bestämt mig för att utmana mig själv lite. Dels för att det ska hända något men även för att jag ska bli en bättre människa. (Karma å detta.)

I morgon börjar det, och den första utmaningen blir att inte säga ett ont ord om någon på hela dagen.
Det kan bli tufft för hela veckan tycks min käft ha glappat rätt rejält. jag har nästan själv blivit förvånad över att jag kan säga så elaka saker om människor som jag inte ens känner, ex Anna Book och en tant här på jobbet.


Någon som har något förslag på utmaning över helgen?

Romeo save me

Så var den helgen slut, skönt skönt skönt. Dessvärre en ny vecka och det mesta känns piss. FAN också varför ska det vara piss hela jävla tiden då.
Ja e så jävla trött på mitt liv just nu - hur blev det så här? När i helvete blev allt så här? Är det här allt? Ska det vara så här?

Nej fy fan,snart går jag bara ut genom dörren här och fortsätter gå utan att se bakåt. Börja om på nytt, hitta Hem igen. Hitta Hanna igen.

Fredagssushi.

Nu har Andreas syster fått sin bebis tillslut och det hade varit väldigt krångligt så jag ska faktiskt inte ha barn nånsin tror jag.
Jag har däremot också fått någon form av mag-syndrom inbillar jag mig, i form av en liten putning, nehej då, sa Andreas men jag såg det i skuggan mot väggen igår i sovrummet. Det kan möjligen bero på PMS i kombination med muskelförtvining eftersom jag inte har tränat på så länge att jag inte ens vet om jag hittar till gymmet längre.

Min Anna är på Åland i helgen och jag själv ska åka och hälsa på bebisen.
Det spritter i mig lite, i kroppen för jag känner att jag vill göra något. Jag vill shoppa jättemycket och så vill jag gå på Afterwork, och på fester och ut på klubb. Jag vill sitta i slottskogen, grilla och vara vid havet och spela brännboll.


Och jag vill ha sommar igen.

Det är väldigt grått ute nu tycker jag.

Fredagssushi blir det iallafall idag, och det piggar alltid upp. Kanske Victor vill äta lunch med mig.
Vill du det Victor? Kom till Sushin kl tolv i så fall.

trädgårdsmästare

Jag kanske ska bli trädgårdsmästare!

vad tror ni om det?
"Om du läser Trädgårdens hantverk och
design kan du kombinera ditt intresse för färg, form, design och natur. "

..Och planeringsjord! Jag gillar planeringsjord. Finns inga maskar i den och den luktar gott.

Så, vad tror ni?

Va? Va? Va?

Jag är dålig på att skriva här, så här kommer en snabbgenomgång

Nu är jag frisk igen. Förutom på natten för då hostar jag lite men jag är frisk nog att jobba igen. I helgen har vi varit hos Andreas föräldrar för att Andreas syster skulle få barn. Det fick hon inte. Sen har vi beskådat Andreas föräldrars nya veranda.
Min storebror kom också och hälsade på och vi tog en sväng på hans motorcykel. Det var roligt. Sen var vi ute och fiskade.
Efter helgen åkte vi hemåt och hälsade på Sarah och Jocke i Falköping. Då försökte Titus döda Sarahs kanin.

Idag har jag som sagt jobbat och shoppat lite med Anna, ätit glass i solen och Panini på vårt fik.


Jag vill festa. Jättemycket. Jag hade väldigt kul sist jag var ute men vi har ju så himla mycket planer hela tiden.
Jaja. Den 23e då jävlar.