Hosta

Ja det här var ju roligt. Det är 25 grader ute och jag sitter inne och hostar.
Det är inte alls kul att vara hemma från jobbet, inte ett dugg. Och eftersom jag inte har någon balkong får jag ju sitta och hosta inomhus istället, och hur kul är det?
Andreas hämtade mig på lunchen iaf för att pigga upp mig och så åkte vi och köpte (äntligen!!) solbrillor. De blev inte dom för 4700 men ett par nästan lika snygga Prada för halva priset.
Så det var ju lite kul iallafal. Problemet är att det tog en halvtimme och nu är det bara 700 timmar kvar av den här tråkiga host-dagen. Och ingen ser mig i mina snygga brillor eftersom jag sitter inomhus.


BLÄ dåliga dag.
Vart är alla arbetslösa människor som vill komma och äta glass med mig?

Baby just say yes

Lördag, sol och fest fest fest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arrest me ´til it hurts

Det var skönt att prata med Marie igår och höra att någon tänkt precis som jag och att det inte bara är jag som känner mig gammal och tråkig och ensam.
Nu känns det mycket bättre och från och med idag ska jag försöka att inte vara lika gammal länge och tänka så jävla mycket på allt och vara så övermoget vuxen hela tiden.

Jag tänker börja med att sluta tidigare från jobbet och lägga mig på en filt i slottskogen och dricka bailys direkt ur flaskan. Ha!





Ha!


Förbannat

Jag är arg och jag vill inte gå in på detaljer. Men eftersom alla mina vänner är upptagna och har egna bekymmer så går jag ut i offentligehten och säger att: JAG ÄR ARG! ARG arg arg arg.

Jag är arg för att jag tamefan aldrig kommer först på NÅNS jävla prioriteringslista.

Det är väl själva fan att jag alltid ska ändra på saker och dagar och pussla för att allt går ihop men så fort det handlar om planer som är viktiga för mig då är det "ingen stor grej" och hur jävla lätt som helst att planera andra saker över.



Jag ska fan sluta försöka. SKIT med.

Det var bättre förr.

Idag är en sån dag när jag tänker att allt var bättre förr, inte som en gammal gubbe "bättre förr" utan att det faktiskt var roligare, varmare och bättre förr.
Rock´n´roll från ingenstans och åka härifrån och den här staden är så tråkig utan kompisgäng och när jag dessutom är snorig som idag och ensam. Sedan när är jag så ensam? Jag har inga vänner nästan och de nära vännerna jag har är upptagna med vettiga saker som träning och pojkvänner, och de andra orkar jag inte ringa till.

Jag tycker det är trist att bli gammal.
Häromdagen tänkte jag på valborg, att jag ville träffa ett helt gäng och sitta vid en eld och supa hela natten, men fick genast höra att så gör ingen längre, ingen som är över 14.
AAaa men hur jävla kul är det inte då?
Å då tänkte jag att jo, hade jag inte varit just här och just nu, utan i en annan stad för bara några år sedan, då hade jag minsann kunnat göra sånt. Här känner jag mig bara gammal.


BLÄ för er tråkmånsar!

I'll be your friend if you'll ever get tired
This love is not for sale or for hire
We don't miss what it is we desire
But we need it
Every kiss is a promise to keep
It's not feeling but being alive
If I asked you to walk through the gates 
Would you run with me?

NEJ dom är döda

Eftersom jag har fått över 700 (..) kommentarer av folk som vill ha några av  våra 7000 bebisfiskar som blir 30 cm långa så måste jag skriva att de finns inte mer. De är borta. Finito. Har passerat till den andra sidan så att säga genom magen på några hungriga malar.
På något sätt lyckades de suga ut bebisarna från bebis-karet som vi köpte för att de skulle kunna växa upp säkert.
Lite äckligt och ganska jävla mycket äckligt på samma gång faktiskt.

Idag är det fredag för övrigt och jag är pank efter att ha gjort en mindre dundermiss häromdagen som jag inte ens vill prata om. Dessutom har jag hittat de absolut snyggaste solbrillorna i världshistorien.


Tyvärr var även priset på dem även det dyraste i världshistorien, 4700 kr.
Jag har allvarligt funderat på att köpa dem ändå, trots att de bara kommer hålla denna säsong och min älsklings älsklings sambo håller med mig. "om de verkligen är såååå snygga så tycker jag du ska köpa dem". 
Men det är faktiskt lite av en osynlig rimlighetsgräns runt 3000 kr. Så jag får väl ta mitt andrahands alternativ, ett par nästan likadana (förutom den jätetfina äkta pärlan) brillor från Burberry för nätta 2700 kr.
Dem ska jag köpa nästa vecka när jag får lön tänkte jag.

Ikväll ska vi åka hem till familjen igen, för min mamma behöver hjälp i trädgården. Jag tänkte att Andreas kunde gräva och att jag kunde planera små frön, helst sittandes i en solstol i bikini.
Det kan nog bli bra.

Trevlig helg på er!

Hjältemamma

Idag skulle jag vilja hylla de senaste månadernas superhjälte, som har klarat av ett  långt, stort, utdraget bråk med sin hemska chef och dessutom vunnit fighten som slutat i ett bättre jobb,med högre lön, med en annan chef och det bästa av allt: det är den hemska förra chefen som måste betala hennes lön i ett år framöver!

När man ser henne kan man kanske tro att hon är någon vanlig morsa, som vilken mamma som helst med röd solhatt.
Men där har ni fel. Min morsa är en riktig supermorsa.


Påsken

Påsken i bilder




Sedan sist

Ja nu har jag varit lat och inte skrivit på länge. Jag har haft fullt upp faktiskt, för det har varit VÅR i Göteborg! Har redan hunnit med massa våriga saker, käkat sushi med Marie vid Vallgraven, varit i slottsskogen med Anna och Andreas och så har jag varit hemma och firat påsk med min familj i Falköping. Vi spelade kubb, grillade och solade på terassen, så ja, nu är det officiellt vår.

Och efter en bra långhelg är jag tillbaks på jobbet nu, lyssnar på Bandit Rock och tycker faktiskt att allt känns rätt ok nu.
Förutom att jag inte har ett hus, det skulle jag vilja ha. Med balkong och terass och trädgårdsland.


Våra fiskar har fått fiskbebisar. Det är lite äckligt faktiskt. Är det någon som vill ha? Dom är ungefär 7000 stycken och dom blir 30 cm stora.

Trist

Idag känner jag mig ganska ensam. Lite bakfull, på dåligt humör och ganska ensam.

Välkommen tillbaks till verkligheten. Varför är mina kompisar upptagna?

Sverige

I Goa är det underbart. Verkligen. Det var 38 grader på dagarna och 29 på natten, havet låg på runt 30 grader också. Precis lagom för mig. Vi har haft en unerbar semester, och inte gjort ett skit. Ätit gott och billigt (massa hummer, kungsräkor, tigerräkor osv) druckit drinkar och bacardi breezer till frukost, solat solat och läst mycket böcker.
Efter ett par dagar kom vi på oss själva med att diskutera vem i kärlekstriangeln Brad Pitt, Jennifer Aniston och Angelina Jolie som egentligen har rätt och vem som ljuger. Då känner man att man är på semester!

Och idag ska jag på Annas och Daniels inflyttningsfest och det ska bli väldigt kul, ska in till stan snart och köpa något att ha på mig eller ett par vårskor. Det kliar på hela min kropp för jag har grillat den.