Det senaste

Nu har jag klarat av mina första två dagar på det nya jobbet. Det är ganska läskigt och jag känner mig mest korkad faktiskt.

I morgon tänker jag dra tag i en tjej som jobbar där som ser snäll och inte värst läskig ut, och be henne hjälpa mig.
Plan. Bra plan. Det måste jag nog göra.

Hoppas jag får lite mer klarhet i allt snart. - snarast.


Typ nu


Slutpåskat

Påsken har kommit och gått. Jag och Adde har fått mycket tid att bara ta det lugnt på, har storstädat och blandat nytta med nöje.
I lördags kom Henke och hälsade på. Vi gick på O´learys först och åt gott och sen hem. Vi drack en hel del och jag fick nån konstig vinfylla som gjorde att jag blev jättefull fast ändå inte rolig utan mest hungrig faktiskt.  Vi gick på rockbaren i allafall och det var ett tag sedan så det var kul.
Har shoppat litegrann också under helgen. Köpte två tröj-klänningar och guldtights. Mycket nöjd med det men mindre nöjd med att jag inte köpte den där grönguldiga schalen som jag hittade också. Jag har en känsla av att det måste åtgärdas inom den närmsta veckan.

I morgon är påsken slut och jag börjar mitt nya liv, med mitt nya jobb. Kändes ganska tjobbigt att säga hejdå till arbetskamraterna i Ulricehamn men eftersom bussjävlen gick sönder på halva vägen sista dagen och jag fick vänta i snön och kom försent till jobbet, så gick det jobbiga fort över.

I helgen ska vi på tatueringsmässa och festa lite hoppas jag. Andreas föräldrar kommer på lördag och då ska vi äta på grekisk restaurang.

Men en sak i taget. Nu ska Anna komma hit och vi ska dricka vin och lyssna på Elvis.

Önska mig lycka till på nya jobbet i morgon!

PUSS!

Further along

And then she say;
I'ts ok,
I got lost on the way
But im a supergirl
and supergirls dont cry.

Then she say;
It's allright,
I got home late last night
but im a supergirl


And supergirls just fly


Aprilväder

Charlotte Perelli vann schlagern och det var ju bra, jag hejade på henne jättemycket!
Vi åkte till morsans hus på lördagen Anna och markus och jag och Adde och lagade hemmagjord pizza och hade schlagerfest.
Dagen efter var det vår och sol så efter en lång promenad och plockande av årets första tussilagosar  så la vi ut en madrass på altanen och drack vin i solen. Vi fick så mycket vår och sommarkänslor så vi grillade fläskfilé och grönsaker i grillen på gården och det var sol och bara helt härligt!

Nu är det måndag och det snöar helt galet mycket. Jag fattar noll.
Det är min sista vecka på jobbet och det känns gött, så trött på den där jävla bussen. I morgon får vi besked om vi får min drömlägenhet (drömbalkong) men jag tror inte att vi har sån tur tyvärr....


Bara 3 arbetsdagar kvar!!!!!

Niiiice!

Raketbil

Jag köpte ett jävla läppglans som var lila. Jag hatar att jag inte bara öppnade den förbannade förpackningen så jag såg att det var fel färg. Och inte fick jag byta heller så 135 spänn för ett mörklila läppglans blev det.
Fick dessutom köpa ett till läppglans ju, i rätt färg, så det blev en ganska dyr historia det där.

Anna följde med hem och hon hade två flaskor vin i väskan. Vi gick igenom mina skivor och drack en hel del av detta vin, sen raglade vi ner mot Andreas jobb tillsammans.
Adde å jag åkte i hans nya raketbil till Lindesberg och en riktigt kul 30 års fest blev det. Jag sjöng singstar och var arg över melodifestivalen. Jag menar; Hallååååå. Hata-Carola-trenden ok visst, jag köper den - Svenskarna har blivit coola och dissar Carola, men vad faan hände med Ola? Han var ju faktiskt bra. Sibel är ju sockersöt men är det nån som kommer ihåg låten?  

Igår hann vi till och med med en snabbvisit hos min storebror. Fick träffa J-Lo och Stefan också så sen var jag riktigt glad och nöjd. Mysig kvällsroadtrip hem till Göteborg sen och film i soffan.
 
Idag är det måndag på alla sätt. Jag är ganska seg, väldigt trött och klockan har typ stannat. På onsdag kommer min efterträdare som jag ska lära upp så den sista veckan blir nog ganska stressig.  

Men nu är det bara 8 arbetsdagar kvar!  

Hade så tråkgit en sväng idag så jag tänkte impulsboka en resa till Goa till mig och Adde. Andreas är inte riktigt lika impulsstyrd som jag, och lever lite mer i verkligheten, så han stoppade mig och det var kanske bra för jag vet ju faktiskt inte så mycket om min semester på nya jobbet än - men jag blev sur ändå.

Att man aldrig får impulsshoppa.  

Red red wine

Det har blivit en del vin den här veckan, det tycker jag är bra.
I onsdags gick jag och Anna lite på stan. Jag köpte en ögonskugga som passar min nya tröja och ett rosa nagellack som jag bara älskar! Sen drack vi cider ett tag för att sen åka hem till henne, se på Greys (fast vi pratade mest) och dricka mer vin.
Igår var jag och Adde och tittade på en lägenhet (VILL HA VILL HAAA!!!!) som vi får besked om vi får den 14:e mars. Sen åkte jag hem till Anna igen för det behövdes och ännu mer vin blev det då.
Idag tänker jag sluta 12 och då ska vi strosa på stan. Det ska bli kul, jag ska köpa en slips åt bejb och kanske en ögonskugga till.

Ikväll åker jag och Adde på Ropadtrip.


Hörs efter helgen! PUSS

Good morning sunshine

ÅÅ vad det är underbart att det är sol ute! Det är fortfarande mörkt såklart när jag går hemifrån vid halv sex, men redan vid sju i morse sken solen in genom fönstret i bussen! Härligt!

Det enda som är tråkigt är att så fort det blir helg blir det mulet. Men men, nu ska vi inte klaga!


På Hanna-fronten står allt ganska bra till tycker jag, jag och Adde letar lite lagom sådär efter ny lägenhet med balkong eller helst uteplats då, men balkong vore också fint.


Jag har planerat upp en ny shoppinglista med saker som jag bara måååste ha! Det lilla kruxet är att jag bara kommer få lön fram till den 25:e den här månaden eftersom jag byter jobb vilket ger ett ganska rejält avdrag men men. Som Adde sa igår - va fan det är ju bara pengar. Det finns mer på banken! ;-)


Idag har Anna en viktig dag med arbetsintervju, och sen ska vi dricka cider. Jag håller tummarna helt stenhårt för jag vill ha en sommar i Göteborg med henne och vill inte att hon ska pendla mer!


Vidare är det idag bara 11 arbetsdagar kvar, eller egentligen 10 och en halv, för min sista dag på jobbet är en halvdag vilket betyder att jag slutar kl 12!


Nu ska jag förbereda lite inför ett besök.
 
Ha en fin dag!

Som alltid - precis när det behövdes

Jag kommer aldrig släppa din hand min älskade Hannele.

The final count down!

Efter en lugn helg känner jag mig faktiskt ganska taggad att ta tag med den här nya veckan.

I lördags var jag och Adde och firade Marie som har fyllt år. Vi fick god mat och drack massa gott vin och ganska full blev jag också. Melodifestivalen var faktiskt bra tycker jag. Jag diggade Charlotte Perelli skarpt!
Det var vår i helgen och jag och Adde klättrade i berget med hundarna och solen sken och det var riktigt härligt! Städade och tvättade också så jag tycker att helgen blev riktigt lyckad!

På jobbet nu igen och bara 13 arbetsdagar kvar! Ringde min nya chef idag bara för att kolla att dom inte glömt bort mig typ. :-)

Måste käka lite lunch nu. Sen blir det drogtester och lite annat smått och gott.